Mondkapjes kopen? Direct online mondkapjes bestellen!

Bij Noodmaskers.nl kunt u direct online mondkapjes kopen voor niet-medisch gebruik. We hebben een ruime voorraad en kunnen snel leveren. De mondkapjes die we verkopen zijn van uitstekende kwaliteit en zijn 3-laags. Ze zijn comfortabel om te dragen. Bestel snel en zorg dat ook jij een voorraad mondkapjes in huis hebt. Samen komen we door de Corona crisis heen!

Onze producten: direct bestellen

  • Eigen voorraad & snelle levering
  • Distributie vanuit Zuidbroek (afhaal op afspraak)
  • 3-laags comfortabele maskers
  • Met vormbare neusclip
  • Geschikt voor in het OV, kappers, fysio, etc.
  • Niet medisch maar wel top kwaliteit!
Aantal:Prijs per stuk:Totaalprijs:
50 stuks€ 0,40 per stuk€ 19,95
100 stuks€ 0,39 per stuk€ 39,00
200 stuks€ 0,37 per stuk€ 75,00
Grote aantallen (partij prijzen):
1000 stuks€ 0,35 per stuk€ 350,00
2500 stuks€ 0,33 per stuk€ 825,00
5000 stuks€ 0,30 per stuk€ 1500,00

Mondkapjes, mondmaskers of noodmaskers?

Wij bieden op dit moment alleen mondkapjes aan. Dit zijn kwalitatief uitstekende kapjes die minimaal 90% beschermen, mits natuurlijk goed aangebracht. Hier kun je enkele tips vinden voor het goed dragen van mondkapjes. In de toekomst zullen we waarschijnlijk ook andere modellen aanbieden. Hierbij valt te denken professionele mondmaskers ook wel noodmaskers genoemd. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen voorzien van bescherming hebben we voorlopig de keuze gemaakt om ons volledig te focussen op de eenvoudige en voordelige mondkapjes.

Mondkapjes bestellen, hoe werkt dat en is het veilig?

Online mondkapjes bestellen

Het bestellen van mondkapjes is bij ons heel erg makkelijk. Je kiest het aantal, vult je gegevens in, doet de betaling veilig via iDeal en vervolgens zullen wij de mondkapjes binnen 24 uur opsturen. Mits natuurlijk onze voorraad op dat moment voldoende is. Is dit niet het geval, dan zullen we je direct inlichten en samen naar een oplossing zoeken.

Hebben jullie voldoende voorraad?

We proberen natuurlijk om de actuele voorraad status op de website bij te houden, maar gezien de snelle ontwikkelingen en de grote hoeveelheid aan bestellingen kan het zijn dat het net iets sneller gaat dan we hadden verwacht. Gelukkig hebben we een goede leverancier die ons op korte termijn weer van een nieuwe partij kan voorzien. Wel vragen we in zo’n geval uw begrip en geduld.

Wie zit er achter Noodmaskers.nl en is het wel betrouwbaar?

Noodmaskers.nl is een onderdeel van ActioCura BV. Wij zijn een internetbedrijf dat zich richt op het vergelijken van zorgverzekeringen. Dat doen we al jarenlang en veel mensen kennen ons dus ook wel van één van onze websites. U kunt er dus van op aan dat we ons uiterste best doen om alle klanten op een eerlijke, snelle en nette manier voorzien van mondkapjes!